Kaip suplanuoti nepamirštamą šventę vaikams iki 3 metukų?

Turbūt nenuostabu, kad vaiko gimtadienio, krikštynų ar kitų švenčių planavimas tampa iššūkiu kiekvienam tėveliui. DokiPoki personažų animatorių komanda siunčia keletą patarimų, padėsiančių išsirinkti geriausią programą, personažus ir apmąstyti kitas detales, Jūsų mažylio šventei:

PERSONAŽAS

Labai svarbus momentas yra išsirinkti tinkamą personažą, kuris suteiktų daugiausiai laimės mažamečiui ir jo draugams. Į ką reikėtų atkreipti dėmesį renkantis iš gausybės mūsų siūlomų kostiumų?

  • Mažiems vaikams svarbu matyti žmogaus emocijas ir veido išraiškas, todėl rekomenduojame rinktis personažus su tokiais kostiumais, kur matytųsi animatoriaus veidas. Net jeigu Jūsų vaikas sako, kad nebijos ir labai nori sutikti Batmaną, Vežliuką Nindzę ar Klouną, jis gali išsigąsti ir nenorėti žaisti su personažu. Todėl siūlome tokius personažus rinktis vėlesniuose vaiko gimtadieniuose.

  • Vaiko poreikiai – nepamirškite atsižvelgti į vaiko norus! Galbūt jis nuolatos klauso ir dainuoja Kakės Makės daineles? O gal jį džiugina Teletabiai? Galbūt jo mėgstamiausia pasaka yra apie princeses ir stebuklingas būtybes kaip Vienaragiai? Atkreipkite dėmesį į vaiko pomėgius, kurie gali būti ženklas, kad sutikus mėgstamiausią personažą išsipildys jo svajonė.

PROGRAMA

Taip pat siūlome daug įvairiausių veiklų Jūsų vaiko šventei, todėl svarbu išsirinkti tinkamiausią ir įdomiausią mažamečio šventės programą, atliepiančią vaiko poreikius ir pomėgius.

  • Žaidimai – atkreipkite dėmesį ar Jūsų vaikas mėgsta aktyvią ar ramesnio pobūdžio veiklą ir pasidalinkite su mumis. Pasistengsime pritaikyti tinkamiausius žaidimus Jūsų šventei.
  • Šokiai ir muzika – muzika gerina vaikų kognityvinius procesus, lavina atmintį, padeda sutelkti dėmesį, motyvuoja, gerina motorines funkcijas ir skatina kitų įvairių procesų ugdymą, todėl kiekvienoje šventėje turi būti muzikos ir šokių. Mūsų animatorių komandą pasirūpins, kad Jūsų šventėje netrūktų smagios muzikos ir mėgstamiausių arba anksčiau nematytų šokių.
  • Meninės veiklos – veidukų piešimas gali būti smagi veikla patiems kantriausiems vaikams, nes kitiems gali būti sudėtinga išsėdėti vietoje kelias minutes. Kantriesiems piešimas gali būti dar vienas svajonių išsipildymas įkūnijus mėgstamo gyvūno, princesės ar superherojaus vaidmenį. Taip pat rekomenduojame veiklas ugdančias vaikų motorines funkcijas, tokias kaip šlykštukų (ang. slime) gamyba.
  • Balionų lankstymas - ypač mažiesiems tai būna tikras stebuklas. Stebėti, kaip iš paprasto baliono pagaminamas šuniukas, triušis ar kardas, gali būti tikrai magiška. Taip pat, vaikui būna svarbu, kad jis gali parsinešti tokią dovaną namo ir džiaugtis ja net ir pasibaigus šventei.
  • Muilo burbulų fiesta – milžiniškų burbulų darymas kartu su animatoriumi vaikučius labai žavi, todėl visada rekomenduojame šią veiklą jei tik yra galybė atsižvelgiant į šventės vietą.

ŠVENTĖS VIETA

  • Namai – jeigu turite vietos žaidimams namuose, tai apsvarstykite šį šventės variantą, nes galbūt tai mažamečiui bus jaukesnė erdvė, kurioje jis bus apsuptas tik pačių artimiausių žmonių ir jausis drąsiau bendraujant su personažu.
  • Žaidimų kambarys – tai nuostabi vieta, galinti pasiūlyti įvairiausių pramogų vaikams. Mažųjų šventėms svarbu rinktis uždarus kambarius, kur vaikučiams drąsiai linksmintis netrukdytų nepažįstami vaikai. Užsisakius animatorių galėsite pailsėti ir pasišnekučiuoti su draugais, nes bus visiškai pasirūpinta smagiu vaikučių užimtumu, o ir animatoriui išvykus vaikai galės toliau žaisti kamuoliukų voniose ir čiaužyti čiuožyklomis.

  • Kitos erdvės – kavinėse, sodybose, soduose ir kitose įvairiose vietose, kuriose nėra pramogų vaikams, pasilinksminimas su Elza, Pepe Ilgakojine, Kosmonautais ar kitais personažais gali tapti nuostabiu vaikystės prisiminimu.

Tikimės šie patarimai padės sukurti nuostabią šventę Jūsų mažyliams!

Su 🤍 DokiPoki personažai

Kontaktai